Hvad betyder “på kontoret”?
Opslag markeret med “på kontoret” betyder, at du skal være fysisk tilstede på arbejdspladsen. Her indgår du på samme vilkår som øvrige ansatte, og det er derfor at forvente, at du følger regler og kutymer på den givne arbejdsplads.

Jobbets arbejdsmængde og tidsperiode er bestemt i jobopslaget, og får du jobbet, så kan denne ikke ændres uden dit samtykke. Arbejdsgiver er endvidere indforstået med, at det er et projektarbejde, og at du måske har andre ting at passe, og derfor er forløbenes intensitet ofte bestemt af, hvilken periode på året det er. Rent formelt søges jobopslaget på samme måde som et almindeligt job. Arbejdsgiver vælger dernæst den senior medarbejder, som besidder de rette kompetencer til at løse opgaven. Bliver du valgt til opgaven, vil du blive tildelt en kontaktperson, som du altid kan henvende dig til, hvis der opstår tvivl om praktiske såvel som opgavespecifikke henseender.

Finder arbejdsgiver den rette kandidat inden tidsfristen, så er det for arbejdsgiverne muligt at slette opslaget på CV-Boost. Det handler altså om regelmæssigt at besøge CV-Boost, så du sikrer dig, at du ikke går glip af muligheden for at søge en opgave, som er målrettet netop dine kompetencer.